Gostivar, dy punonjës shëndetësor të prekur nga koronavirusi

Gostivar, dy punonjës shëndetësor të prekur nga koronavirusi

Dy punonjës shëndetësor pranë Spitalit të Përgjithshëm në Gostivar janë të infektuar nga koronavirusi. Edhe pse kanë qenë a-simptomatik, ata në testim kanë rezultuar pozitiv, ndërsa nuk dihet mënyra se si ka ardhur deri te infektimi i tyre. Kryetari i Komunës së Gostivarit Arben Taravari, tha se dy personat në fjalë nuk kanë komplikime dhe gjendja e tyre shëndetësore për momentin është stabile.

Anketa e tyre epidemioligjike nuk tregon se si janë infektuar. Nga Qendra për Shëndet Publike, pritet informacione shtesë të jepen periudhën e ardhshme.

Me dy rastet e fundit, numri i të infektuarve me CoVid 19 në Gostivar shkon në 4 persona. Dy të parët në ritestim dolën negative. Ndryshe, Gostivari përgjatë shtatë ditëve të kaluara nuk kishte asnjë rast të ri të evidentuar me virusin korona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *