Gostivar, Forinë: KUQ E ZI

Gostivar, Forinë: KUQ E ZI

Sot jemi dëshmitarë të atmosferës më të madhe KUQ E ZI që ka mbizotëruar ndonjëherë në rrjetet sociale, në profile personale të shqipëtarëve, në qytete, në fshatra, kafene, shtëpi e gjithkund tjetër…

TV GLOBI  jus jellim disa fotografi të atmosferave të cilat janë krijuar enkas për të shtuar emocionet dhe për të shijuar ndeshjen historike e cila Kombëtares Shqiptare mund të i sjellë kualifikimin për në Euro 2016 në Francë.

12092595_1157909714232877_1277217308_n

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *