Gostivar, LSDM dhe koalicioni “Mundemi” nisën fushatën

Gostivar, LSDM dhe koalicioni “Mundemi” nisën fushatën

Koalicioni “Mundemi” udhëhequre nga LSDM, në Gostivar ka nisur fushatën zgjedhore nga sheshi i qytetit. Kandidati për deputetë nga Njësia Zgjedhore 6 i LSDM-së, Dragoljup Filiposki tha se për tre vite si subjekt politik në qeveri kanë realizuar shumë punë në dobi të shtetit dhe qytetarëve, ndërsa premtoi edhe shumë punë për katër vitet e ardhshme. Ai premtoi fushatë të sigurtë shëndetësore gjatë prezentimit të programës së tyre para qytetarëve.

“Për tre vite LSDM dhe Qeveria treguan përgjegjësi, zgjidhje dhe vision për zgjidhje të problemeve të qytetarëve dhe shtetit. Bëmë kthesë për më mirë, shtetin e nxorëm në rrugë të drejtë, shoqëria përparon në çdo fushë. Nga ekonomi në minus, siguruam rritje solide ekonomike, rroga më të larta dhe papunësi më të ulët historike. Nga shtet i izoluar dhe rrobëruar, ndërtuam shtet anëtar të NATO-s dhe vend bisedues për antarësim në BE”.

Filiposki tha se qeveria e udhëhequr nga LSDM ka menaxhuar mjaftë mirë krizën shëndetësore dhe ekonomike nga Covid 19, ka krijuar shtet ku ligji vlenë për të gjithë njejtë dhe ka siguruar treg të jashtëm me 4 miliardë euro në vit për biznesin.

“Nga ana tjetër është VMRO-DPMNE, parti e udhëhequr nga Hristijan Mickoski, parti pa qendrim për asnjë çështje të rëndësishme, parti e cila ka ngecur në matricën e regjimit nga e cila as dëshiron dhe as mund të dalë. Ajo është parti e cila drejtohet nga një politikan i papjekur dhe i hutuar, i cili nuk di asgjë nga ekonomia dhe është i përkushtuar vetëm në destruktivitet, sjellja e të cilit është e rrezikshme për shtetin”.

Ai akuzoi se VMRO-DPMNE ka nisur para kohe fushatën, duke e vendosur kështu në rrezik shëndetin e qytetarëve, pasi siç tha ai, nuk kanë respektuar asnjë masë për mbrojtje nga pandemia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *