Gostivar, marimanga bart 13 automjete të keqparkuara

Gostivar, marimanga bart 13 automjete të keqparkuara

Si pjesë e aktiviteteve të përditshme për rend dhe siguri më të madhe me parkimin në Gostivar, janë zbuluar dhe sanksionuar ligjërisht 13 vetura të parkuara në mënyrë jo të rregullt kryesisht në zonën qendrore të qytetit.

Të gjitha janë marrë nga “shërbimi komunal i merimangës” Gostivar , kurse për pronarët e veturave janë përgatitë parashtresa adekuate për kundërvajtje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *