Gostivar, policia arreston shtetasin nga Shqipëria

Gostivar, policia arreston shtetasin nga Shqipëria

Dje (23-mars) rreth orës 09 e 30 minuta, në rrugën magjistrale Gostivar-Kërçovë, tek rrugëkryqi i “Mavrovës” pjestarët e policisë nga SPB Tetovë- Departamenti për punë të brendshem Gostivar, e kanë privuar nga liria 33-vjeçarin K.E. nga Republika e Shqipërisë, i cili ilegalishtë ka qëndruar në vendin tonë.

Shtetasi shqiptar, është mbajtur në Stacionin policorë Gostivar, për procedurë të mëtutjeshme dhe i njëjti është deportuar në shtetin e tij amë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *