Gostivar, sanskionohen 22 vozitës për parakalim jo të rregullt

Gostivar, sanskionohen 22 vozitës për parakalim jo të rregullt

Dje (5 janar) prej ora 08.00 deri më ora 12.00, në territorin e SPB Tetovë, është kryer aksion i përforcuar kontrollues për parakalim të paligjshëm, në të cilin janë zbuluar dhe sanksionuar ligjërisht gjithsej 33 shkelje, nga të cilat 11 në rajonin e Tetovës dhe 22 në zonën e Gostivarit.

“Gjithashtu, gjatë kontrollit janë konstatuar edhe 7 lloje të tjera të shkeljeve (TE) kryesisht vetura me regjistrim të skaduar dhe drejtim pa patentë shoferi. Për të gjithë shkelësit janë përgaditë parashtresa adekuate për kundërvajtje”, njoftojnë nga pilicia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *