Gostivar, tre shkupjan sulmojnë fizikisht një 72 vjeçar

Gostivar, tre shkupjan sulmojnë fizikisht një 72 vjeçar

Dje (20 korrik) në 17 e 25 minuta, 72-vjeçari V.E. nga Gostivar në SPB-Tetovë ka raportuar se rreth orës 13.00 në lagjen “Pitarnica” në Gostivar, ka qenë i sulmuar fizikisht nga tre persona të panjohur, të cilët në vendin e ngjarjes kanë ardhur me një automjet me targa të Shkupit.

Rasti është duke u zbardhur dhe dokumentuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *