Gostivar, vendosen kosha për hedhjen e shisheve të plastikës dhe mbetjeve të kartonit

Gostivar, vendosen kosha për hedhjen e shisheve të plastikës dhe mbetjeve të kartonit

Me kënaqesi ju njoftoj se sot në Gostivar, nga NPK ”Komunalec“, në vende më të frekuentuara të qytetit, si rallë qytete në RMV, u vendosë koshat për hedhjen e shisheve të plastikës dhe mbetjeve të kartonit , me qëllim grumbullimin, selektimin dhe reciklimin e tyre.

Rreth lumit Vardar 2
Pjesën qendrore të qytetit 2
Perballe Pallatit të Kulturës 1

Vazhdojmë kështu edhe në periudhën e ardhshme!

Për një Gostivar më të pastër, shkruan në facebook kryetari i komunës së Gosticarit, Arben Taravari.

118937505_10223718220324583_2606351889650548650_n

118984159_10223718219764569_1920181683356670281_n

119000681_10223718221884622_720388623839033698_n

119009448_10223718222644641_7359526076351772277_n

119023195_10223718220964599_486774296967196416_n

119042580_10223718223284657_30789168223272616_n

119061750_10223718222804645_1169474566824576833_n

119065116_10223718220244581_6754441179642579203_n

119084457_10223718219044551_5038982786035805126_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *