Gostivar, vetura përplas dy këmbësorë

Gostivar, vetura përplas dy këmbësorë

Dje (7 janar) rreth orës 14.00, në kryqëzimin e rrugëve ,,Nikolla Tesla” dhe ,,Branko Stanoeviç” në Gostivar, vetura ,,Fiat Idea” me targa të Gostivarit, e drejtuar nga 53 vjeçari Z.M. banor i Gostivarit, ka aksidentusr dy këmbësore, 18-vjeçaren L.M. dhe një 15 vjeçare, të dyja nga Vërbjani i Rekës së Poshtme.

Këmbësoret e lënduara janë transferuar në Spitalin e Përgjithshëm “Ferid Murad” në Gostivar për ndihmë mjekësore, kurse inspektimin është kryer nga ekipi nga Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *