Gostivarasit ia keqpërdorin kartelën bankare për blerje online

Gostivarasit ia keqpërdorin kartelën bankare për blerje online

Dje (13-maj) rreth orës 11 e 55 minuta, 34-vjeçari B.J. nga Gostivari, ka denoncuar se më datë 11-maj të këtij viti, nga debit-kartela e tij bankare, person i panjohur në mënyrë joligjore tre herë ka shfrytëzuar sasi të konsiderueshme të parave, në mënyrë të blerjeve online.

Merren masat dhe aktivitetet për zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rastit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *