Gostivari me gjelbërim

Gostivari me gjelbërim

Nga një qytet me kushte mizore ekologjike, rekreative dhe hortikulturore, ne ndërtuam:

13 parqe të vogla dhe hapësira të gjebra të reja në vendbanime urbane dhe për herë të parë edhe në vendbanime rurale.

Mbi 16 unaza zbukuruese nëpër hapesira të gjeberta, parqe dhe obore të shkollave.

Mbollëm mbi 4500 fidane të drunjëve gjethrënës dhe gjethmbajtes.

Mbollëm mbi 7300 rënjë lule sezonale. Vazhdojmë … shkruan në facebook kryetari i komunës së Gostivarit Arben Taravari.

118746512_10223684227634787_8139644625850149240_n

118762853_10223684223034672_2827790230043795960_n

118766222_10223684224634712_585793879721341648_n

118766493_10223684223554685_5669763813648290877_n

118767667_10223684224034697_8414032983180718228_n

118769184_10223684226394756_4687993845516185682_n

118771959_10223684223394681_66071718918372837_n

118771961_10223684225194726_1168948196770706984_n

118776920_10223684224714714_369961037390104068_n

118777332_10223684227834792_5963301310632635106_n

118778632_10223684225354730_8100798412733063887_n

118782022_10223684228394806_1610328606656814979_n

118785773_10223684230634862_1939348235368412863_n

118786973_10223684230034847_5325834828151486002_n

118796499_10223684225874743_416481440205786709_n

118799043_10223684226514759_427412091766454763_n

118825235_10223684222954670_2149123650511656118_n

118827996_10223684230154850_5289981288014501061_n

118846913_10223684226954770_2977840824616702262_n

118886539_10223684228194801_2994430496901797088_n

118892193_10223684227354780_2618573216210868814_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *