Gostivari nesër proteston sërish kundër shtrenjtimit të çmimit të rrymës

Gostivari nesër proteston sërish kundër shtrenjtimit të çmimit të rrymës

Gostivari të premten do të protestoj për të pestën javë me rradhë kundër shtrenjtimit të energjisë elektrike. Ndryshe nga rradhët e tjera nesër do të protestohet në orar të ri, në orën 14, respektivisht menjëhere pas namazit të xhumasë.

Rexhep Azizi nga tifo grupi “Kastriotët” u bën apel gjithë qytetarëve të Gostivarit dhe vedbanimeve përreth ti bashkangjiten protestës dhe me këtë të dëshmojnë edhe njëherë seriozitetin e kërkesave të tyre kundrejt shtrenjtimit të çmimit të energjisë elektrike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *