Gostivari pasurohet me Doktor të Shkencave politike ndërkombëtare

Gostivari pasurohet me Doktor të Shkencave politike ndërkombëtare

Në Universitetin “Shën Kirili dhe Metodi” në Fakultetin Juridik “Justiniani i Parë” në Shkup, Mr.HEDIBE NESIMI nga fshati Forinë, sot 16.10.2020 dita e Premte e mbrojti me sukses Disertacionin e Doktoraturës me titull :

“Idealizmi dhe Realizimi:koncepti për luftë dhe paq” para Komisionit në përbërje:

121967242_755414905005003_22104509196139019_n

Prof.Dr.Denko Maleski (mentor)
Prof.Dr.Lubomir Fërçkoski (anëtar)
Prof.Dr.Zoran Ilieski (anëtar)
Prof.Dr.Nenad Markoviq (anëtar)
Prof. Dr.Julija Bërsakoska Bazerkoska (anëtare)

121698250_3458944067531339_8308229516412174947_n

Komisioni njëzëri solli vendim se Kandidatja Mr.Hedibe Nesimi me sukses e mbrojti tezën e Doktoraturës dhe fitoi titullin Doktoresha e Shkencave politike ndërkombëtare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *