Gostivari të premten proteston për të gjashtën herë kundër shtrenjtimit të çmimit të rrymës

Gostivari të premten proteston për të gjashtën herë kundër shtrenjtimit të çmimit të rrymës

Gostivari të premten do të protestoj për të gjashtën javë me rradhë kundër shtrenjtimit të energjisë elektrike. Marshi protestues fillon në ora 18 para objektit të EVN – së dhe do të përfundojë përpara selisë së ELEM.

Selajdin Abduli nga Këshilli organizativ i protestave, u bën apel gjithë qytetarëve të Gostivarit dhe vedbanimeve përreth ti bashkangjiten protestës dhe me këtë të dëshmojnë edhe njëherë seriozitetin e kërkesave të tyre kundrejt shtrenjtimit të çmimit të energjisë elektrike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *