Grabitje në Qendrën për Transfuziologji në Gostivar, arrestohet 31 vjeçari nga Banjica

Grabitje në Qendrën për Transfuziologji në Gostivar, arrestohet 31 vjeçari nga Banjica

Dje në orën 10 e 30 minuta, në rrugën e ,”Ilindenit” në Gostivar, efektivët e policisë së SPB Tetovë – Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar, e kanë arrestuar personin A.M. (31) nga Banjica e Poshtme e Gostivarit, i cili më herët ka kryer vjedhje në Qendrën për Transfuziologji në Gostivar.

I njëjti është mbajt në Stacionin Policor Gostivar dhe sendet e vjedhura iu kthyen denoncuesit të vjedhjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *