Gruevski: Tesimi ekstern nuk tërhiqet

Gruevski: Tesimi ekstern nuk tërhiqet

“Testim esktern ka në të gjitha shtetet evropiane, do të ketë edhe tek ne”, ka porositur kryeministri Nikolla Gruevski, në fjalimin e mbajtur mbrëmë me rastin e ditës së VMRO-së.
Ai ka deklaruar se qeveria e tij në kontinuitet do të punojë në përmirësimin e arsimit, do të investoj dhe të kujdeset për popullatën.
Rikujtojmë se Plenumi i Nxënësve të Shkollave të Mesme kanë thënë që nëse nuk ka ndryshime do të vazhdojnë me marshe protestuese pas atij të Shkupit dhe Kumanovës, por nuk përjashtohet mundësia epërsëritjes së skenës së prillit nxënësit para MASH-it kanë protestuar me tenda për disa ditë, njofton Portalb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *