Gruevski viziton sot Kumanovën

Gruevski viziton sot Kumanovën

Kryetari i qeverisë së R.M.-së, Nikolla Gruevskit sot do të realizoj një vizitë në komunat e Kumanovës dhe Staro Nagoricane, transmeton zhurnal.mk

Ai vizitën e tij do ta nis në fshatin Rrahmanli, pastaj do t`i shqyrtoje punimet rreth shkollës fillore Toli Zurdumis në Kumanovë, po ashtu do t`i shqyrtoje punimet rreth shkollës fillore “Vëllezërit Miladinovci” në Kumanovë.

Në orën 14 e 35 ai do të ketë takim me banorët e fshatit Nagoricani i ri, pastaj me banorët e fshatit Nagoricani i vjetër. Në ora 15 e 30 do të shqyrtoj aktivitetet ndërtimore në rrugën lokale të fshatit Nikulane-Celopek dhe takim me banorët e fshatit Nikulane.

Vizitën për sot ai do ta përfundoj në takim me banorët e fshatit Pçinj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *