Han sot do të vizitoje qendrën e refugjatëve në Gjevgjeli

Han sot do të vizitoje qendrën e refugjatëve në Gjevgjeli

Eurokomisari për zgjerim dhe politika fqinjësore Johanes Han i cili gjendet në vizitë zyrtare në Maqedoni sot në Gjevgjeli do ta vizitoje Qendrën pranuese për refugjat.

Së bashku me të është paralajmëruar që të marrin pjesë edhe euro ambasadori në Maqedoni, Aivo Orav, ministri i punëve të brendshme Mitko Cavkov dhe drejtori i byrosë për siguri publike Goranco Savovski.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *