Hapen varret për të rënët në Kumanovë

Hapen varret për të rënët në Kumanovë

Komuna e Prishtinës është në prërgatitje për të varrosur sot të vrarët në konfliktin e Kumanovës. Varret janë në përgatitje e sipër në varrezat e qytetit.

Bota sot ua sjell disa foto nga përgatitjet e sotme.

Ndryshe sot do të varrosen Xhafer Zymberi, Mirsad Ndrecaj, Valon Kabashi, Turgaj Gashi, Samid Kastrioti, Hysen Rushiti, Fatlum Vishesella, Arben Rexhaj dhe Nusret Kaloshi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *