Hasani dhe Shabani zyrtarisht zëvendësministra nga Gostivari

Hasani dhe Shabani zyrtarisht zëvendësministra nga Gostivari

Kuvendi mbrëmë në kuadër të mbledhjes së 13-të me 62 vota “për”, 44 “kundër” dhe pa asnjë të përmbajtur ka zgjedhur zëvendësministrat e rinj të Qeverisë.

Për zëvendësministër të Mbrojtjes është zgjedhur Bashkim Hasani ndërsa Arafat Shabani shkon në Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës.

moti-me-shi-xhamia-593x380112-1

Kryeministri Zoran Zaev tha se zëvendësministrat e propozuar janë njerëz profesionist të cilët meritojnë shansin dhe e ftoi opozitën t’i mbështesë ata. Tha se do të nxit edhe te ministrat dhe zëvendësit të bashkëpunojnë me Kuvendin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *