Haxhi Asbiu 81 vjeçar shembull që duhet ndjekur (Foto)

Haxhi Asbiu 81 vjeçar shembull që duhet ndjekur (Foto)

Rastësisht hasa në një postim interesant te një mik i imi në Facebook, që kishte postuar punën fisnike të Asbiut. Z.Asbiu është 81 vjeçar, ai bën një punë vullnetare, çdo mëngjes, mbledh mbeturinat që i hudhin njerzit.

121163677_10223966894661286_4516072180901674765_n

E përgëzoj Z.Asbiun për punën e tijë fisnike, dhe ketij burri të rrallë i dëshiroj shëndet dhe jetë të gjatë. Të gjithë ne duhet ta ndjekim shembullin e Asbiut, shkruan në facebook kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari.

121189864_10223966894141273_618817422707537644_n

121298324_10223966894581284_3995700605831619405_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *