Helmohet me barna e alkool, 27 vjeçari nga Gostivari përfundon në Klinikat e Shkupit

Helmohet me barna e alkool, 27 vjeçari nga Gostivari përfundon në Klinikat e Shkupit

Sot (11 shtator) në ora 6 e 15 minuta në SPB – Tetovë është paraqitur se një 27 vjeçar nga Gostivari është pranuar pa vetëdije në Njësinë Urgjente në Gostivar.

Mjekët kanë konstatuar se ai është helmuar me barna dhe alkool dhe pas ndihmës së parë mjeksore është nisur për në Klinikat e Shkupit.

Punohet në zbardhjen e rastit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *