Historiku dhe rëndësia e Kurban Bajramit, intervistë me Mallzim Zendeli referent në B.F.I. – Gostivar

Historiku dhe rëndësia e Kurban Bajramit, intervistë me Mallzim Zendeli referent në B.F.I. – Gostivar

Muftinia e Gostivari si çdo vit edhe sivjet ka filluar me grumbullimin e kurbanve për festën e Kurban Bajramit, festë kjo e cila bie të enjten e javës që vjen.

Çmimi i kurbanit mbetet i njejtë sikurse vitin e kaluar 120 euro. Në një itervistë për Tv Globi Mallzim Zendelin-referent pranë Myftinisë së Gostivarit, flet edhe për shumë çështje rreth festës së Kurban Bajramit, duke fillluar nga historiku, qëllimi, kushte dhe se kujt i takon të pres kurban. Për më shumë ndiqenin intervistën nga gazetari Abedin Bilalli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *