Ia vjedhin veturën në qendër të Negotinës, e gjen në Gjurgjevisht

Ia vjedhin veturën në qendër të Negotinës, e gjen në Gjurgjevisht

Dje (10 janar) në orën 08.00, Sh.S (41) nga Negotina e Pologut, në SPB Tetovë ka raportuar se autor të panjohur kishin marrë veturën e tij “Volkswagen Golf 3” me targa të Gostivarit, të cilën e kishte parkuar në qendër të fshatit nuk e kishte mbyllur dhe i kishte lënë çelësat në bravë.

Më vonë, vetura është gjetë në një rrugë pyjore në zonën e fshatit Gjurgjevishtë të Gostivarit dhe është kthyer tek pronari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *