Intervistë me Julie Chamberland, Aleanca Franceze në Tetovë

Intervistë me Julie Chamberland, Aleanca Franceze në Tetovë

Televizioni Globi këto ditë me ftesë të Alencës Franceze në Tetovë ka qëndruar në hapsirat e Alencës Franceze në Tetovë, e cila funksionon që nga viti 2000.

Kjo alencë gjatë këtyre 15 viteve ka luajtur rol të madh në shpërndarjen e gjuhës por edhe të kulturës franceze në rajon. Por me çka merret sot zyra e Alencës Franceze në Tetovë, ne në vazhdim u sjellim një intervistë të realizuar me drejtoreshën e kësaj Alence Julie Chamberland dhe profesorin universitar Ismail Kamberi, i cli është profesor i gjuhës frenge dhe koordinator i Departamentit të gjuhës frenege në Uiversitetin SHtetëror në Tetovë. /Merlind Ramadani, TV GLOBI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *