Intervistë me kryetarin e LSDM-së, Zaev: Të gatshëm për koalicon me partitë shqiptare

Intervistë me kryetarin e LSDM-së, Zaev: Të gatshëm për koalicon me partitë shqiptare

Çka e karakterizoi qeverin Zaev dhe çka e pret vendin periudhën në vijim dhe çfarë zgjedhjesh do të kemi me 12 prill?

A do të marrim datë për fillim të negociatave dhe kush do ti fillojë bisedimet me BE-në, Zaev apo Mickoski?

A do të ketë koalicion parazgjedhor LSDM me partite politike shqiptare?

Në intervisë për Tv Globi, përgjigjet vetë ish kryeministri dhe kryetari i LSDM-së Zoran Zaev!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *