Intervistë: UNS dhe risitë e Universitetit për vitin e ri akademik

Intervistë: UNS dhe risitë e Universitetit për vitin e ri akademik

UntitledUniversiteti Ndërkombëtar i Strugës është hapur me një ide të vetme – të integroj rajonin e Maqedonisë Jugperëndimore me Shqipërinë Lindore dhe Shqipërinë Veriore dhe ne e kemi arritur këtë qëllim, sepse në UNS studiojnë mbi 1300 studentë nga të gjitha trojet – nga Shqipëria, Mali i Zi, Kosova, Lugina e Preshevës…, – thotë mes tjerash kryetari i Bordit të Universitetit Ndërkombëtar të Strugës, Armend Kadriu, në një intervistë për televizionin Globi.
Gjatë kësaj interviste të cilën e realizoi Abedin Bilalli gazetar në TV GLOBI, kryetari i bordit drejtues të UNS Armend Kadriu flet edhe për risitë e shumta që gjatë këtij viti do të sjell Universiteti, bashkëpunimet me universitetet e tjera, fakultetet, stafin akademik dhe mbi të gjitha regjistrimet dhe kushtet që ofron Universiteti për regjistrim.

Intervistën e plotë do të mundeni t’a ndiqni pas edicionit të lajmeve në TV GLOBI, 18:30 dhe në orën 22:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *