iPhone 7, ja se si mund të jetë

iPhone 7, ja se si mund të jetë

Kanë kaluar vetëm pak javë nga dalja në shitje e iPhone 6S dhe tashmë flitet për iPhone 7, një pajisje që duhet të dalë në dritë pas një viti.

Sipas Forbes, që ka bashkuar hipotezat e disa analistëve, telefoni i ardhshëm i Apple do të jetë shumë më ndryshe nga prezantimi i paraardhësit.

Do të zhduket komanda Home, ajo qëndrorja, dhe ekrani do të jetë më rezistent dhe prej safiri. Sipas zërave që qarkullojnë, Apple po e merr në konsideratë idenë e eleminimit të komandës “Home”, për të shfrytëzuar maksimalisht funksionin 3D touch, të publikuar në iPhone e fundit, dhe që ka si qëllim të aktivizojë një funksion të ndryshëm në bazë të presionit që ushtrohet mbi një komandë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *