“Jahi Hasani” shtrinë veprimtarinë edhe në Gostivar, hap konkurs për pranim të talentëve të rinj edhe nga vendbanime tjera

“Jahi Hasani” shtrinë veprimtarinë edhe në Gostivar, hap konkurs për pranim të talentëve të rinj edhe nga vendbanime tjera

SH.K.A “Jahi Hasani” në bashkëpunim me Qendrën për kulturë – Gostivar do të filloj të shtrijë veprimtarinë e saj edhe në qytetin e Gostivarit, duke iu mundësuar talentëve të rinjë nga qyteti dhe fshatrat përreth të bëhen pjesë e shoqërisë nga Çegrani.

“Duke filluar nga data 20 Shkurt deri në fund të muajit Mars ushtrimet do të mbahen në QK Gostivar ku konkursi do të jetë i hapur për të gjithë ata fëmijë që duan të sfidojnë veten dhe të shfaqin talentin e tyre. Të interesuarit mund të paraqiten tek Qendra për kulturë Gostivar çdo të shtunë nga ora 12:oo – 13:oo. Kjo iniciativë ka ardhur nga interesimi i fëmijëve nga qyteti, ku tashmë do ta kenë më të lehtë për t’iu bashkangjitur SH.K.A “Jahi Hasani”, thuhet në njoftimin e shoqërisë.

SH.K.A “Jahi Hasani” ka falendaruar drejtorin e QK Gostivar z. Hod Miftarin i cili do të ofrojë ambientet e Pallatit të kulturës për këtë nismë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *