“Java e kujdesit ndaj të moshuarve”, ekipi mobil i Kryqit të Kuq – Gostivar, vijon me shërbimin pa pagesë për personat e moshuar

“Java e kujdesit ndaj të moshuarve”, ekipi mobil i Kryqit të Kuq – Gostivar, vijon me shërbimin pa pagesë për personat e moshuar

Në kuadër të “Javës së kujdesit ndaj të moshuarve”, nën sloganin “Të gjithë jemi fëmijët e tyre” nga data 16 deri 20 Nëntor, ekipi mobil i Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut – Organizata Komunale Gostivar, realizoi shërbim pa pagesë për personat e moshuar, për furnizim dhe dorëzim të artikujve ushqimor, higjienik si dhe barna. Shërbimin pa pagesë e shfrytëzuan 8 qytetar, dhe përshkak nevojës së personave të moshuar, ekipi mobil do të vazhdoj të jetë në teren deri më 30.11.2020.

127006092_2803215943338846_3192090338613132451_o

Aktivitetet e Javës së kujdesit ndaj të moshuarve u mbështetën nga partneri ynë UNFPA MK.

Qytetarët të cilët dëshirojnë ta shfrytëzojnë këtë shërbim, bëjnë pagesë vetëm për produktet të cilët furnizohen.

127168109_2803215933338847_201280363578593548_o

Ekipin mobil mund ta kontaktoni nga dita e hënë deri të premten deri më datë 30.11.2020 në numrat e telefonit 042 216 488 dhe 070 620 375

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *