Keni kujdes, nëpër Maqedoni qarkullojnë 500 denarëshe false (FOTO)

Keni kujdes, nëpër Maqedoni qarkullojnë 500 denarëshe false (FOTO)

Para false qarkullojnë nëpër Maqedoni, a më së shumti ka 500 denarëshe. Sipas fotografive të cilët i ka nxjerrë eMagazin, bankënotat false, mjaft rëndë mund t’i njohin qytetarët e thjeshtë, por edhe tregtarët.

Se a janë false apo jo, bankënotat mund të vërtetohen sipas kualitetit të letrës e cila është me e hollë dhe më e butë dhe në fijen mbrojtëse nuk e kanë vulën me numër. Ashtu siç shihet nga fotografitë, në paratë false është i falsifikuar edhe nënshkrimi i guvernatorit.

Këto bankënota janë gjetur në lagjen Autokomandë.

пет2-630x473 (1) пет1-630x473 (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *