Këshilli i Prokurorëve, sot duhet t’i konfirmojë vendimet e Prokurores Speciale

Këshilli i Prokurorëve, sot duhet t’i konfirmojë vendimet e Prokurores Speciale

Këshilli i Prokurorëve Publikë të Maqedonisë në takimin e sotëm duhet t’i konfirmojnë vendimet e Prokurores Speciale, Katica Janeva për ekipin e saj, por edhe për planin e saj financiar dhe operativ, njofton 24vesti.

Janeva dhjetë ditë më parë vendosi një listë të 14 prokurorëve nga prokurorët ekzistuese që do të asistojnë në ndjekjen penale të kryerësve të krimeve që lidhen me bisedat e përgjuara, të publikuara nga lideri i opozitës, Zoran Zaev, apo të ashtuquajturat “bomba”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *