Këshilltarët shqiptarë i thonë ‘PO’ Asociacionit të Komunave Shqiptare në Serbi

Këshilltarët shqiptarë i thonë ‘PO’ Asociacionit të Komunave Shqiptare në Serbi

Këshilltaret e Bujanocit dhe Preshevës kanë miratuar propozim-vendimin për themelimin e Asociacionit të Komunave Shqiptare në Luginën e Preshevës.

Të gjithë këshilltarët prezent votuan për, shkruan zeri.info

Vlen të theksohet se Asociacioni i Komunave me shumicë shqiptare do të jetë i ngjashëm me atë të serbëve në Kosovë, ndërsa sipas përfaqësuesve nga Lugina, Asociacioni shqiptar ka marrë mbështetje nga Kosova dhe Shqipëria.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *