Kirovski, një super përforcim për klubin futbollistik Gostivari

Kirovski, një super përforcim për klubin futbollistik Gostivari

KF “GOSTIVARI” konfirmon angazhimin e Hristijan Kirovski një ndër sulmuesit më të mirë të Ligës së Parë të RMV disa vite me rradhë (ish futbollist i FC Struga TL, KF Makedonija GJP, KF Shkëndija T, me angazhime edhe në klube të ndryshme europiane).

106322167_2691511397746369_1288065393885286885_n

“Jam i lumtur qe jam ketu. Jam njohur sot nga afër me stafin dhe kushtet që ofron klubi dhe ndihem mjaft mirë. Tani më duhet të punoj shumë dhe të jap më të mirën për ekipin. Falenderoj drejtuesit e Gostivarit që besuan tek unë. Kam dëgjuar që tifozët janë të mrekullueshëm. Me mbështetjen e tyre do të përshtatem më shpejt e do bëj gjëra të mira dhe të arrijmë objektivin e drejtuesve që është inkuadrimi në Ligën e parë të RMV”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *