Kjo është gruaja më e kërkuar nga ISIS!

Kjo është gruaja më e kërkuar nga ISIS!

Vian-DakhilGruaja që ndodhet nnë krye të listës së më të kërkuarve të Shtetit Islamik mbërriti në Britani për të publikuar mizoritë e vazhdueshme ndaj popullit të saj në Irak.

Vian Dakhil i ka kushtuar jetën e saj shpëtimit të viktimave të minoritetit yazid që sulmohet nga Shteti Islamik.

Ajo i ka mbijetuar rrëzimit të një helikopteri dhe çmimi për kokën e saj rritet çdo herë që ajo shpëton një vajzë të përdhunuar në grup, të torturuar apo rrëmbyer nga terroristët në vendin e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *