“Kolonel Zogu” shfaqja e rradhës e Teatrit të Gostivarit

“Kolonel Zogu” shfaqja e rradhës e Teatrit të Gostivarit

Institucioni Nacional “Teatri i Gostivarit” vjen para publikut me shfaqen e rradhës, të parë të vitit 2020, si dhe shfaqja e parë profesionale në gjuhën maqedonase në Gostivar me tekst të shkrimtarit të njohur bullgar Hristo Bojçev “Kolonel Zogu”, në regji të Andrej Cvetanovskit. Në këtë shfaqe do të luaj komplet ansambli i teatrit.

Pres konferenca dhe prova e parë do të mbahet në sallë e pallatit të kultures në Gostivar, të premten më 6 mars 2020, ora 13:00.

Mysafir special do të jetë ministri i kulturës Hysni Ismaili i cili do të përuroj nisjen e projektit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *