Komisioni për sëmundje ngjitëse propozon: Ora policore gjatë vikendit të filloj të shtunën në ora 19:00 deri të martën në ora 05:00

Komisioni për sëmundje ngjitëse propozon: Ora policore gjatë vikendit të filloj të shtunën në ora 19:00 deri të martën në ora 05:00

Komisioni për Sëmundje Ngjitëse i rekomandon qeverisë që ora policore gjatë këtij vikendi që korrespondon me festën e Fitër Bajramit dhe ditës Shën Cirlit dhe Metodisë, të filloj të shtunën në ora 19 dhe të zgjas deri të martën në ora 05 të mëngjesit. Megjithatë vendimi final duhet të miratohet në seancë qeveritare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *