Komuna e Gostivarit bën desinfektimin e objektit të saj

Komuna e Gostivarit bën desinfektimin e objektit të saj

Komuna e Gostivarit gjatë paraditës së sotme ka zhvilluar dezinfektim të godinës.

Të gjitha katet dhe zyrta janë dezinfektuar konform rekomandimeve dhe nromave të autoriteteve, thonë nga Komuna e Gostivarit.

“Kjo është masë e kujdesit e cila nevojitet që të parandalohet përhapja e koronavirusit. Komuna e Gostivarit ka liruar nga puna gjininë femërore të cilët kanë fëmijë deri në moshën 10 vjeçare”, informojnë nga Pushteti lokal.

Nga Komuna e Gostivarit apelojnë te qytetarët t’u bashkëngjiten masave të kujdesit dhe parandalimit të cilat i rekomanduan institucionet.

87500244_2743694619081500_2407440043988746240_n

89111811_157460038708165_4247050347333287936_n

89118941_517129459212743_2170710027977883648_n

89546176_649314915884533_3066607461092818944_n

89548934_794138861076661_2611933762052685824_n

89731595_226185918561097_4815443905514307584_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *