Komuna e Gostivarit do punoj lëndë të cilat janë urgjente dhe nuk ka mundësi të prolongohen

Komuna e Gostivarit do punoj lëndë të cilat janë urgjente dhe nuk ka mundësi të prolongohen

Komuna e Gostivarit, me qëllim të respektimit të rekomandimeve të përgjithshme si dhe masave adekuate për parandalim të përhapjes së COVID-19 (korona virusit) lajmëron të gjithë qytetarët e Komunës së Gostivarit të vizitojnë objektin administrativ të Komunës vetëm për lëndë të cilat janë urgjente dhe nuk ka mundësi të prolongohen.

Të gjitha lëndët tjera do të punohen pas marjes së rekomandimeve të reja nga ana e Qeverisë së RMV-së dhe Ministrisë të shëndetësisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *