Komuna e Gostivarit vëllazërim me dy komuna nga Republika e Turqisë

Komuna e Gostivarit vëllazërim me dy komuna nga Republika e Turqisë

Për binjakëzim me këto komuna vendos Këshilli komunal i qytetit, i cili për ditën e nesërme ka thirrur seancë dhe në rend dite do të gjenden edhe porpozimet për vëllazërim të Komunës së Gostivarit me komunat e lartpërmedura nga Turqia. Pas marrjes së dirtës jeshile nga Këshilli, do të pasojë nënshkruarja e marrëveshjeve për vëllazërim e cila marrëveshje nënkupton ndihmë reciproke ndërmjet dy komunave dhe mbajtje gjallë të bashkëpunimit reciprok në të ardhmen.

Ndryshe, në nëntor të 2018-tës, Komuna e Gostivarit u vëllazërua edhe me një komunë tjetër nga Republika e Turqisë, gjegjësisht me atë të Kilist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *