Komuna e Gostivarit vendos në shqyrtim publik Propozim Buxhetin për vitin 2021

Komuna e Gostivarit vendos në shqyrtim publik Propozim Buxhetin për vitin 2021

Në linkun e mëposhtëm gjendet Propozim Buxheti për vitin 2021.

https://bit.ly/2LriKtC

Gjithashtu propozim buxheti është i publikuar edhe në web faqen e Komunës së Gostivarit.

Ftojmë qytetarët dhe palët e interesuara të kyçen në debatin publik të ejnten më 17.12.2020 në ora 12:00 në platformën online ZOOM dhe të japin kontributin e tyre në diskutim.

Linku i ZOOM-it do te publikohet te ejnten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *