Komunikacioni zhvillohet nëpër rrugë të thata

Komunikacioni zhvillohet nëpër rrugë të thata

Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet nëpër rrugë të thata. Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve të qytetit është mesatar, ndërsa në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

Nga LAMM rekomandojnë shpejtësi të përshtatur të lëvizjes, respektim të sinjalizimit të vendosur të komunikacionit dhe vozitje të kujdesshme me automjetet, veçanërisht në rrugët nëpër fushëgropa, luginat e lumenjve dhe grykat malore, ku ka paraqitje të mjegullës dhe mundësi për paraqitje të shembjeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *