Kryetari Arben Taravari ndau mirënjohje për kompanitë dhe shoqatat që kanë ndihmuar popullatën në nevojë në Gostivar

Kryetari Arben Taravari ndau mirënjohje për kompanitë dhe shoqatat që kanë ndihmuar popullatën në nevojë në Gostivar

Kryetari i Komunës së Gostivarit Arben Taravari në shenjë falenderimi për kontributin e dhënë dhe solidarizimin me familjet me rrezik social në kohë pandemie, sot ka ndarë mirënjohje për gjashtë subjekte juridike në Gostivar.

Bëhet fjalë për kompaninë “Vardar Dollomit”, marketin “Konsum”, Organizata humanitare “Dora e Rinisë” nga fshati Forinë, Shoqata Humanitare “DAVA – Gostivar”, Organizata humanitare “Meseçina – Gostivar” dhe këmbimoren “Alpina”. Të njejtat gjatë periudhës së kaluar kanë ndihmuar me produkte ushqimore dhe sanitare me qindra familje nevojtare në rajonin më të gjerë të Gostivarit.

Kryetari Taravari i përgëzoi drejtuesit e këtyre subjekteve që me angazhimin e tyre maksimal, arrijnë shumë familje t’ua zbusin sadopak nevojat e përditshme.

Për shkak të situatës, ceremonia ishte simbolike me pritje një nga një në kabinetin e kryetarit të komunës, ku u bë dhurimi i mirënjohjeve.

Ai uroi që të tejkalohet me sukses epidemia e koronavirusit në vendin tonë.

93305505_2525018921083721_6591606370686992384_n

93232546_2525019154417031_8995599046290702336_n

93373805_2525018831083730_4304487580637855744_n

93675029_2525019087750371_5642403772043886592_n

93795254_2525019004417046_616566942165106688_n

94017388_2525018667750413_7100477574840582144_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *