Kryetari i komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta, shkruan në facebook listën nga punimet që janë duke u realizuar në teren

Kryetari i komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta, shkruan në facebook listën nga punimet që janë duke u realizuar në teren

Ky është postimi që kryetari i Komunës së Gostivarit ka shkruar në profilin e tij zyrtar në facebook. Më poshtë mund të ndiqni shkrimin e plotë të tij. 

Nga investimit që po kryhen në terren:
1.Riasfaltimi i rrugës “Beliçica”
2.Riasfaltimi i bulevardit “Vll.Gjinovski”,
3.Rruga në fshatin Çegran, lagja “Ballisët”
4.Kanalizimi në një lokalitet të Çegranit,
5.Ndërtimi i Tribunës te Stadiumi i madh i qytetit,
6. Ndriçimi publik në rrugën nga Balindolli për në Turçan të vjetër,
7. Asfaltimi, kanalizimi dhe ujësjellësi në një lagje të Fazanerisë,
8. Asfaltimi i rrugës Gjenovicë – Sërmnovë.
9. Kanalizimi në Banjicë të Poshtme,
10. Kanalizimi në Debresh,
11. Muri mbrojtës në Sërmovë,
12. Kyçja e Stacionit Filtrues me burimin e lumit Vardar,
13. Hapja dhe shtrimi i rrugës 202, që lidh lagjen e Dutllëkut me rrugën e Dibrës,
ka ende të tjera…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *