Kryetari i Komunës së Vrapçishtit, për vizitë urime te u.d. Myfti i BFI – Gostivar

Kryetari i Komunës së Vrapçishtit, për vizitë urime te u.d. Myfti i BFI – Gostivar

Kryetari i Komunës së Vrapçishtit, z. Isen Shabani së bashku me Kryetarin e Këshillit Komunal z. Emir Durmishi kanë qendruar në vizitë urimi te u.d. Myfti i Myftinisë së BFI – Gostivar, H. Sabahudin ef. Zendeli

“Ata i mirëpriti u.d. Myftiu së bashku me operativën e Myftinisë në përbërje të H. Telat ef. Sadikut, H. Shedat ef. Fejzuli – sekretar i Muftinisë, H. Mallzim ef. Zendelit, H. Eljesa ef. Asani dhe Hfz. Jusuf ef. Xheladinit. Në takim prezent ishte edhe imami i xhamisë së fshatit Gradec, H. Zekirja ef. Bajrami. H. Sabahudin ef. Zendeli i falënderoi mysafirët për urimin, për bashkëpunimin e mirëfillte të deritanishëm që kanë pasur të dyja palët dhe uroi për vazhdimin dhe zhvillimin e të njëjtit”, thuhet në njoftimin e Myftinisë së BFI – Gostivar.

Në takim është biseduar edhe për shumë çështje me rëndësi për muslimanët. Në shenjë respekti, në fund të takimit, palët kanë shkëmbyer dhurata mes vete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *