Kryqi i Kuq Gostivar , vendos plakata me masa mbrojtëse dhe preventive kundër COVID-19

Kryqi i Kuq Gostivar , vendos plakata me masa mbrojtëse dhe preventive kundër COVID-19

Në kuadër të masave preventive kundër COVID-19, Kryqi i kuq i RMV-Organizata komunale Gostivar vendosi plakata me masa mbrojtëse dhe preventive.

Plakatat u vendosën në lokacione ku ka frekuencë të madhe të njerëzve, në institucione shtetërore dhe private.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *