Kryqi i Kuq në Gostivar bën thirrje deri tek studentët që të dhurojnë gjak

Kryqi i Kuq në Gostivar bën thirrje deri tek studentët që të dhurojnë gjak

Organizata komunale e Kryqit të Kuq Gostivar në bashkëpunim me Kabinetin për Transfuziologji Gostivar i fton të gjithë studentët e Komunës së Gostivarit, Komunës së Vrapçishtit dhe Komunës së Mavrovës dhe Rostushës dhe ti bashkangjiten aksionit për dhurimin e gjakut.

Për këtë arsye ftojmë të gjithë studentët human të dhurojnë gjak, e cila në këtë kohë pandemije për ndonjë do të thotë Jetë.

Aksioni do të realizohet më datë 21.12.2020 e hënë në hapësirat e Kabintetit për Transfuziologji Gostivar prej ora 8:30 deri në ora 14:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *