Kush qëndron pas ISIS…

Kush qëndron pas ISIS…

“Al Jazeera” nëpërmjet gazetes Britanike ”Daily Mail” publikoi lajmin se instituti mediatik Amerikan ka arritur të aksesojë një kopje të një dokumenti sekret i cili vërteton se pas shtetit Islamik të Shamit dhe Irakut (ISIS) qëndrojnë agjenturat Izraelitë.

Sipas këtij dokumenti sekret i përbërë prej 32 faqesh shteti islamik tashmë do hyjë në fazën e vet përfundimtare (të gjashtë) atë të shpalljes luftë të hapur. Ndërkohë ish-drejtori i shërbimit inteligjent ushtarak Amerikan gjenerali Majkell Wlayn e konfirmon dokumentin.

Pasi raporti sekret flet gjatë e gjërë mbi zanafillën e shtetit Islamik ai po ashtu lajmëron se rekrutimet e ardhshme dhe fushbeteja do të jenë në Pakistan dhe Afganistan.

Vetëm tani mund ti kuptojmë plotësisht komentet e Angela Merkel dhe presidentit të Francës, Holande kur thonë se ISIS godet Islamin. Kjo pasi mesa duket ISIS është një makinacion i cili qenka krijuar për të deformuar dhe gjymtuar imazhin e fesë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *