Kushtëzonte të dashurën me para, arrestohet 28 vjeçari nga Gostivari

Kushtëzonte të dashurën me para, arrestohet 28 vjeçari nga Gostivari

Një 26 vjeçare nga një fshat I Gostivarit ka paraqitur në SPB – Tetovë, se në periudhën kohore nga tetori i vitit të kaluar e deri më tani, B.M 28 vjeçar nga një fshat I Gostivarit me të cilin ka qenë në një lidhje dashurie , në më shumë raste duke e kërcënuar e ka detyruar ti jap një shumë më të madhe parashë .

Personi I lartëpërmendur është arrestuar dhe mbajtur në Stacioni Policor të Gostivarit për zbardhjen e rastit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *