Kuvendi Qendror i ASH vendos, Sela bartës liste në njësinë e gjashtë, Gashi në njësinë e dytë

Kuvendi Qendror i ASH vendos, Sela bartës liste në njësinë e gjashtë, Gashi në njësinë e dytë

Ky ka qenë konluzioni i dalë nga mbledhja e V-të e Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët.

Gjithashtu, është bërë e ditur se koalicioni ASH – AAA, do të garojë në njësinë 1,2,3,5 dhe 6 ndërsa ka mbet i hapur opcioni që koalicioni të garoj me listë deputetësh edhe në njësinë e katërt zgjedhore.

Sa u përket emrave të kandidatëve për deputet, Kuvendit Qendror i ASH – së, ka vendosur që kryetari Sela ta ketë të drejtën ekskluzive ti përzgjedh ato.

Listën përfundimtare me emrat e kandidatëve potencial për deputetë të ardhshëm, koalicioni ASH – AAA do ta publikoj gjatë ditës së nesërme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *